© iStock

De zotste vakantiejob van deze zomer: Belgische site zoekt student om vakanties uit te testen

18 mei 2017

't Is dé moment voor twee dingen: thesissen en uitzoeken hoe je dit jaar je centen bijeenspaart om naar de festivals of op vakantie te gaan. Wij hebben opnieuw dé zotste vakantiejob gevonden en voor één keer moet je niet naar Londen of een eiland in de Caraïbische zee, maar blijf je gewoon in België als kwaliteitstester voor een vakantieplatform. Ja, dat is exact wat het lijkt. 

Je altijd al afgevraagd of de mensen die hotels testen voor touroperaters een luxeleven hebben? Vraag het je niet langer af, maar doe het gewoon als vakantiejob. Want dit jaar zoekt Vakantieveilingen.be, een Belgisch platform dat vakanties, wellness en dergelijke 'veilt', iemand om al z'n activiteiten te gaan testen én daarover hun sociale media bij te houden.

Dat klinkt een beetje te goed om waar te zijn, maar het is ook gewoon nodig: als je een bedrijf hebt dat in vakanties specialiseert, moeten ze natuurlijk ook wel goed zijn. Wie d'r zin in heeft, kan dus een maandje alles gaan testen wat Vakantieveilingen aanbiedt.

Daarvoor moet je vooral nog student zijn, Frans spreken, een rijbewijs hebben én een social media-whiz zijn. 't Is ook in juli te doen, dus wie een lichte tweede zit heeft, kan er ook nog tegen aan. Om te solliciteren, maak je een filmpje van één minuut en je post dit voor 1 juni op Instagram, YouTube, Facebook met de hashtag #zotstestudentenjob. Daarna gebeurt er een selectie. Je kan de vacature hier vinden.

Lees meer

Dit al gelezen?