© Crushh

Heb je je ooit afgevraagd of je crush jou ook ziet zitten? Deze applicatie vertelt het jou

16 mei 2017

Het is altijd moeilijk in te schatten of iemand jou ziet zitten of niet. En vaak durf je ze niet mee uit te vragen omdat je schrik hebt om afgewezen te worden en dat is natuurlijk jammer. Daarom is er nu de applicatie Crushh die analyseert of jouw crush stiekem ook van jou droomt.

Iedereen kent het wel ... je leert iemand kennen, stuurt er een tijdje mee, maar dan twijfel je hoe die persoon eigenlijk over jou denkt. Om je daarbij te helpen is er nu de applicatie Crushh.

In die applicatie kan je een contactpersoon selecteren. Dan kies je of die persoon je vriend is of je crush en bekijkt de applicatie jullie berichten. Daarna krijg je een cijfer op 5. Als dat lager ligt dan 2,5, komt het vooral van jou kant, als het hoger ligt, wil je crush misschien wel meer. Om de zes uur kan je trouwens opnieuw kijken om te zien hoe jullie relatie evolueert.

Emoji's, lengte berichten, ...

De applicatie werkt trouwens ook perfect als je in het Nederlands stuurt omdat hij je sms'en niet leest. Crushh baseert zich op hoe lang het duurt om te antwoorden, hoe lang de berichten zijn, hoeveel emoji's ze bevatten en nog veel meer.

Er zijn echter ook nadelen, want Crushh kan enkel je sms'en lezen en dus niet je WhatsApp of Messenger. Ook is de applicatie alleen beschikbaar op Android en dus nog niet voor iPhone's.

Bekijk hier de uitleg:

Lees meer

Dit al gelezen?