© Getty Images

Royal Blood komt op 11 november de Lotto Arena aan flarden rocken

16 mei 2017

De opgang van Royal Blood is er eentje die héél snel ging. In 2014 stonden ze nog zonder debuutplaat op Rock Werchter, dit jaar staan ze met hun tweede album op datzelfde Rock Werchter op de Main Stage en dit najaar komt het tweetal de Lotto Arena inpakken.

Nu de release van ‘How Did We Get So Dark?’ (16 juni) nadert, geeft de band meer details vrij over de Europese tournee die ermee gepaard zal gaan. Het startschot van hun grootste tournee tot nu toe wordt op 28 oktober gegeven in Lissabon. Daarna volgen concerten in een reeks Europese steden, om te eindigen met een thuismatch in het Brighton Centre. Op zaterdag 11 november tekenen ze present in de Antwerpse Lotto Arena.

Op hoe die nieuwe plaat gaat klinken, is het nog heel even wachten, maar zelf noemen ze deze tweede sexier en meer zelfzeker dan hun debuut. De eerste single Lights Out kennen we al vanop de hoge rotatie op Studio Brussel.

De officiële video van dat nummer heeft al meer dan 2 miljoen views op YouTube.Enkele dagen geleden brachten ze het nummer live bij Jimmy Kimmel.

Royal Blood live, dat staat gelijk aan luid, wild en onweerstaanbaar. En dat met niet meer dan een drumstel en een basgitaar. Het Britse duo betreedt op vrijdag 30 juni het hoofdpodium van Rock Werchter.

Tickets voor het concert in Lotto Arena gaan in verkoop op vrijdag 26 mei om 10u. Tickets kosten 40 EUR en zijn te bestellen via proximusgoformusic.be.

Lees meer

Dit al gelezen?