© HBO

Ook de tweede Stark-zus uit Game of Thrones krijgt een rol in de films van X-Men

12 mei 2017

Game of Thrones bracht ons niet alleen een schitterende serie, maar lanceerde ook enkele talentvolle jonge acteurs en actrices. Twee daarvan gaan we de komende jaren nog veel zien want naast Sophie Turner, krijgt nu ook Maisie Williams een rol in de films van X-Men.

Wolverine mag dan al gestorven zijn in Logan, er komen de komende jaren heel wat nieuwe films aan rond de mutants van X-Men. In april 2018 komt New Mutants uit. Die film introduceert een nieuwe reeks jonge mutants. Een van hen zal gespeeld worden Maisie Williams, die we vooral kennen als Arya Stark uit Game of Thrones.

Het jongste Stark-zusje zal in New Mutants de rol van Wolfsbane voor haar rekenen nemen, dat is de zus van Colossus, die we kennen uit Deadpool. Haar personage kan veranderen in een wolf, net zo badass als we haar kennen uit Game of Thrones dus.

In november van 2018 komt ook Dark Phoenix uit. Daarin speelt Sophie Turner, bekend als Sansa Stark, opnieuw de rol van Jean Grey. Die rol speelde ze ook al in X-Men: Apocalypse.

Lees meer

Dit al gelezen?