© Getty Images

Krijgen we na Donald Trump een nieuwe celebrity die president van de VS wordt? The Rock zegt alvast geen nee

11 mei 2017

Met Trump kreeg de VS een onervaren en vooral onverwachte president. En dat zet blijkbaar mensen aan het denken. Want al een tijdje doet het gerucht de ronde dat Dwayne Johnson, beter bekend als The Rock, wel eens zou kunnen proberen om de opvolger van Trump te worden. En in een interview geeft die nu ook toe dat het ook echt zou kunnen gebeuren. Krijgen we binnenkort 'the people's champion' als president van de VS?

Als Trump al iets bewezen heeft, dan is het dat je geen ervaren rot moet zijn in de politiek om het machtigste ambt ter wereld te kunnen bemachtigen. Maar in 2020, als de ambtstermijn van Donald Trump afloopt, zouden we wel nog eens een heel onverwachte naam kunnen zien verschijnen als presidentskandidaat. Want niemand minder dan acteur, voormalig professioneel worstelaar en all round nice guy Dwayne Johnson, aka The Rock, zou het wel zien zitten om Trump op te volgen.

Na de verkiezing van Donald Trump als president van de Verenigde Staten, flirtte de Fate of the Furious-ster al met het idee, zeggende dat hij "het niet uitsluit". Na een artikel in The Washington Post, waarin werd uitgelegd waarom hij ook wel eens zou kunnen winnen, postte The Rock op Instagram (zie onderaan) dat het idee hem zeker aanspreekt: "Ik geef enorm veel om dit land ... En het idee om ooit president te worden en zo een tastbare positieve impact te kunnen hebben, is heel aanlokkelijk."

Maar nu heeft de best betaalde acteur van 2016 in een interview met GQ dat ook nog eens bevestigd: "Het zou echt kunnen gebeuren." Wat denken jullie? Zien jullie The Rock zijn (enorm goed betaalde) acteercarrière opzijschuiven om zich kandidaat te stellen voor het presidentschap? Eén ding is zeker: hij zou de meest gespierde president ooit zijn! Wij zijn alvast fan: The Rock for president!

Lees meer

Dit al gelezen?