© epa

Macron is niet de enige met een oudere vrouw aan zijn zijde ... ook deze mannen kozen voor een cougar

10 mei 2017

Achter de jonge Franse president Emmanuel Macron staat een oudere vrouw, Brigitte Trogneux. Het koppel scheelt 25 jaar en hun liefdesverhaal is felgesmaakt voer voor de media. Maar Macron is heus niet de enige bekende man die zijn hart verloor aan een oudere vrouw.

Gelukkig getrouwd:

Shakira & Gerard Piqué

Het koppel leerde elkaar kennen tijdens het WK voetbal in 2010. Piqué voetbalde er voor Spanje en Shakira zong het officiële WK-lied.

De Colombiaanse zangeres is 10 jaar ouder dan Gerard Piqué en ze zijn een geweldig schattig koppel. Ze delen zelfs dezelfde verjaardag! Ze hebben ondertussen al twee zoontjes samen, Milan en Sasha.

Cheryl en Liam Payne

De Britse zangeres Cheryl leerde Liam Payne kennen toen hij auditie voor haar deed in The X-Factor in 2009. Dankzij One Direction werd hij een ster.

Toen Cheryl begin 2016 midden in haar scheiding zat van haar tweede echtgenoot Jean-Bernard Fernandez-Versini, werd ze verliefd op Liam. Hij liet ondertussen haar oog tatoeëren op zijn arm en de twee zouden ook trouwplannen hebben.

Het koppel verschilt 10 jaar in leeftijd en de twee werden afgelopen maart de trotse ouders van een zoontje, Bear.

Hugh Jackman & Deborra-Lee Furness

Acteur Hugh Jackman is 13 jaar jonger dan zijn echtgenote Deborra-Lee Furness. Het koppel leerde elkaar kennen in 1995 op de set van haar 10-delige tv-show Correlli.

In april 1996 trouwden de twee in Melbourne en in hun trouwringen staat een inscriptie in het Hindu die vertaald "we dedicate our union to a greater source" zou betekenen.

Hugh en Deborra-Lee hebben samen twee kinderen geadopteerd nadat Deborra-Lee eerder twee miskramen moest verwerken.

Niet meer samen

Ashton Kutcher & Demi Moore

De media heeft veel geschreven over de relatie tussen de 25-jarige Ashton Kutcher en de 41-jarige Demi Moore. Ze leerden elkaar kennen op een diner met vrienden en ondanks hun leeftijdsverschil van 16 jaar werden de twee snel een koppel. In 2005 trouwde het koppel tijdens een intieme ceremonie, maar eind 2011 kondigden de twee hun scheiding aan.

Ondertussen heeft Ashton de liefde gevonden bij Mila Kunis. De actrice heeft ongeveer dezelfde leeftijd als Ashton en de twee hebben twee kinderen samen, dochter Wyatt en zoontje Dimitri.

Patrick Dempsey & Rochelle Parker

Voor Patrick Dempsey bekend raakte als dokter Mc Dreamy, was hij getrouwd met Rochelle "Rocky" Parker. Hij was 21 en zij 47 toen de twee trouwden in 1987. Rochelle was de moeder van Demseys beste vriend. De twee scheidden 7 jaar later en recent raakte bekend dat Rochelle Patrick beschuldigt van echtelijk geweld tijdens hun huwelijk.

Dempsey trouwde daarna met Jillian Fink. Na 15 jaar huwelijk besloot het koppel om te scheiden, maar daar kwamen ze later op terug. De twee werken hard om hun huwelijk alsnog te doen slagen.

Madonna & Jesus Luz

'Material Girl' Madonna vond na haar scheiding van Guy Ritchie de liefde bij Jesus Luz. De danser is maar liefst 28 jaar jonger dan haar. Op het moment dat ze begonnen daten in 2010, was Madonna 50 en Jesus 22 jaar. De moeder van Jesus is 14 jaar jonger dan Madonna zelf en keurde de relatie niet goed. Na een jaar ging het paar uit elkaar, "omdat ze niets met elkaar gemeen hadden."

(Nog eens) Madonna & Brahim Zaibat

Amper enkele weken na de breuk met Jesus deed Madonna hetzelfde trucje nog eens over en wist ze de 24-jarige Brahim Zaibat in haar netten te strikken. De twee bleven drie jaar bij elkaar, maar dan scheidden hun wegen en besloot Madonna ook een vernietigend nummer over Brahim te zingen, 'Unapologetic B***h'.

Opnieuw samen?

Mariah Carey & Nick Cannon

De rondborstige zangeres leerde Nick Cannon kennen in 2005 op de Teen Choice Awards. In 2008 bevestigde Cannon dat hij en Mariah een koppel vormden en in mei van datzelfde jaar trouwden ze op de Bahama's. In 2011 kreeg het koppel samen een tweeling, Moroccan en Monroe, en in 2012 vonden ze het alweer tijd om hun geloften te hernieuwen in Parijs. De liefde bleek niet groot genoeg en in december 2014 besloot het koppel te scheiden.

Volgens de laatste geruchten zouden de twee weer samen zijn. Mariah heeft sinds de scheiding een aantal relaties en zelfs een verloving gehad, maar geen man kan blijkbaar tippen aan Nick Cannon.

Lees meer

Dit al gelezen?