© VIJF

'Ex on the Beach' is vanaf zondag terug en deze Temptation-verleidster spoelt als eerste ex aan

10 mei 2017

Temptation-fans, spring maar een gat in de lucht want ‘Ex on the Beach: Double Dutch’ is terug. Vanaf zondag 14 mei vuurt MTV wekelijks hete vrijgezellen en gênante exen op ons af. Bonus: Temptation-verleidster Chiara komt spoken bij haar ex! Raad jij welke boy ooit iets met Chiara had?

De échte Temptation-freaks kennen haar nog wel: Chiara wist vorig jaar Marvin in haar val te lokken en kreeg van hem een fikse beurt in de douche. Op het tweede kampvuur rende zijn ex Louise toen al weg, hun relatie is sindsdien afgelopen. Maar dit jaar wordt Chiara de eerste ex die op het strand van Ex on the Beach: Double Dutch verschijnt.

Chiara maakte haar deelname zelf bekend via Instagram:

Ook zo benieuwd? Je kan nu al een speciale aflevering bekijken via de MTV Play-app. Daarin keren de deelnemers van het vorig seizoen (Ashley, Simone, Sokratis, Wayne, Cherry en Shady) eenmalig terug om hun mening te geven over de nieuwe kandidaten. Alsof dat nog niet genoeg is, lezen ze ook haat-tweets voor om onrust te stoken en moeten de mannen raden welk stel borsten bij welke ex hoort.

De trailers voor het nieuwe seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch:

Lees meer

Dit al gelezen?