De podiumindeling voor Pukkelpop is er, vergezeld van 8 nieuwe namen

10 mei 2017

Nog een dikke vier maanden tot het startschot van Pukkelpop gegeven wordt, maar achter de schermen wordt er stevig gewerkt. Vandaag geeft Pukkelpop hun timetable vrij, melden ze het heengaan van twee podia en sporen ze diegenen die er nog bij willen zijn aan tot snelheid.

De Lift, het podium dat vorig jaar nieuw was op het festival, krijgt een grondige facelift en de Wablief?! en The Shelter zijn er dit jaar niet meer bij.

Niet getreurd, want voor Belgische artiesten of stevige gitaren kan je gewoon op alle podia terecht! Iedereen krijgt meer tijd en meer ruimte om in de allerbeste omstandigheden een show te spelen!

De podiumindeling is vanaf nu op de site te raadplegen.

8 nieuwe namen

Nieuw op de affiche zijn Anna Of The North, Bjeor, DC Salas, DMT Lemons, Forest Swords, RAY BLK, Supreems en Témé Tan. De laatste nieuwe namen en het uurschema volgen in de loop van komende weken.

De volledige line-up die tot nu toe bekend is, is hier te bestuderen.

2/3 combi's verkocht

Veder meldt de organisatie nog dat 2/3e van het beschikbare aantal combitickets momenteel de deur uit is. Wie er dus nog voor de hele rit wil bij zijn, kan dus maar beter snel beslissen. En, zo melden ze ook nog: ook de dagtickets vinden vlot nieuwe eigenaars.

Net als vorig jaar betaal je 99 euro voor een dagticket en 199 euro voor een combi. Tickets zijn hier te koop.

Lees meer

Dit al gelezen?