© VIER

Erik Van Looy heeft nieuwe vriendin en dat is een bijna zeventien jaar jonger model

10 mei 2017

In de openingsweek van 'Gert Late Night' liet Erik Van Looy vallen dat hij een vriendin heeft, "een fantastische madam" zo zei hij. En nu is ook bekend geraakt wie de gelukkige is. Dat zou voormalig topmodel Ingrid Parewijck zijn. En of de filmregisseur het heeft getroffen, want naast een enorm mooie dame is Parewijck ook bijna zeventien jaar jonger.

"Ik ben ergens op proefcontract, denk ik. Bij een fantastische madam", zei Erik Van Looy droogweg op de bank bij Gert Verhulst in Gert Late Night. En nu meent Het Laatste nieuws ook te weten dat die "fantastische madam" niemand minder dan Ingrid Parewijck is, een voormalig topmodel. De Gentse schone was een van de eerste Vlaamse modellen die de het maakte in New York. Ze haalde daar zelfs de covers van Elle en Vogue.

Parewijck is met haar 38 jaar wel bijna zeventien jaar jonger dan de 55-jarige regisseur, maar dat houdt de twee duidelijk niet tegen. Onbesproken is Parewijck ook niet. Want het model werd in 2004 op JFK Airport in New York betrapt op het bezit van cocaïne, al zou het maar om een gebruikershoeveelheid hebben gegaan. Ze ontsnapte maar aan een gevangenisstraf omdat ze schuldig pleitte en een ontwenningskuur zou ondergaan.

Bekijk hieronder een aantal foto's van de prachtige vis die Erik Van Looy aan zijn haak heeft geslagen:

Lees meer

Dit al gelezen?