© iStock

Op zoek naar de perfecte lipstick? Check dan eerst de kleur van je … tepels

9 mei 2017

Elke dag denk je het laatste gehoord te hebben: de perfecte cateye door tape aan je oog te kleven, strakke jukbeenderen door te contouren met een soeplepel, vollere wenkbrauwen door een stuk zeep te gebruiken … En nu kijk je volgens de laatste trend in beautyland best eerst naar de kleur van je tepels voor je je een nieuwe lipstick aanschaft. Say what?

Een lipstick kan je outfit maken of kraken, maar dan moet je wel de juiste kleur zien te vinden. Met een nude kleurtje zit je altijd goed, maar hoe kies je in godsnaam tussen de verschillende tinten die allemaal op elkaar lijken? Zoek niet verder, want de oplossing zit gewoon in je beha.

Je leest het goed: de kleur van je tepels is ook je ideale lipstickkleurtje. Volgens experts in de Amerikaanse show The Doctors zou dit het meest flatterend zijn en je gezicht het best tot z'n recht laten komen. Gedaan met kleurtjes proberen: lipstickshoppen zal voortaan heel wat sneller gaan.

Niet overtuigd van deze - ietwat - bizarre beautytrend? Dan is er nog een andere mogelijkheid: de kleur van je schaamlippen zou je blijkbaar aantrekkelijker maken voor het andere geslacht. Te proberen op eigen risico.

Lees meer

Dit al gelezen?