© Twitter

Deze jongen geniet in geweldige outfit van zijn welverdiende VIP-behandeling op school

7 mei 2017

Als je in een schooljaar tijd één miljoen woorden leest, krijg je een echte VIP-behandeling in een school in Georgia. Dit jaar nam één van de drie winnaars zijn VIP-status heel serieus met een geweldige outfit én attitude.

Het is een jaarlijks terugkerend evenement op de Britt David Magnet Academy in Colombus, Georgia : als je in een schooljaar maar liefst een miljoen woorden leest, krijg je een echte VIP-behandeling op school.

Handtekeningen

In een stijlvolle outfit worden de kinderen in een limousine naar school gebracht en delen ze handtekeningen uit aan de verzamelde ouders. Dit jaar gaat een van de 'miljonairskinderen' viraal, omdat hij ook zijn attitude en outfit volledig heeft aangepast aan zijn miljonairsstatus. De oom van het jongetje is dan ook erg trots op zijn neefje en laat de wereld meegenieten van de geweldige foto's.

Harry Potter

De kinderen verdienen een echte VIP-behandeling, want een miljoen woorden lezen is echt indrukwekkend! De zeven Harry Potter-boeken samen tellen 'maar' 1.084.170 woorden.

Om er zeker van te zijn dat de kinderen echt wel zoveel boeken (en dus woorden) lezen, krijgen ze een overhoring na elk boek dat ze hebben uitgelezen. Die VIP-behandeling moet je dus écht verdienen.

Twitter

Het internet gaat helemaal los bij het zien van de schattige foto's van de jongen en één ding is zeker: lezen is hip!

De schattigste jongen ooit:

De meest stijlvolle jongen ooit:

De coolste jongen ooit:

De jongen is echt amazing:

Lees meer

Dit al gelezen?