© Medialaan

Wat je favoriete Familie-personage over jou vertelt

19 juni 2017

Kijk jij elke dag om 20 uur naar Familie? En leef je mee met de personages alsof je ze écht kent? Dan vind je waarschijnlijk elk personage leuk, maar er is er sowieso ook één dat je net dat tikkeltje leuker vindt. Ben je benieuwd wat jouw favoriete personage over jou vertelt? Ontdek het hieronder.

1. Benny Coppens

Is Benny jouw favoriete personage? Dan ben jij iemand die het leven niet al te serieus neemt, want je vindt lachen veel belangrijker. Je bent een zeer open en sociaal persoon, die houdt van babbelen, babbelen en ... babbelen. Je bent dan ook altijd te vinden voor een frisse pint met vrienden op café zoals een échte levensgenieter!

2. Louise Van den Bossche

Ben jij grote fan van Louise? Dan ben jij iemand die positief in het leven staat en op wie iedereen kan rekenen. Zelfs in het midden van de nacht sta jij klaar voor je vrienden en familie. Je bent goed in het bewaren van geheimen en hebt een groot inlevingsvermogen. Bovendien probeer je problemen altijd zelf op te lossen, maar als je ziet dat je het niet alleen kan, vraag je hulp aan anderen. En dat is echt niet erg.

3. Lars De Wulf

Ben jij eerder fan van Lars? Dan beleef je graag wat plezier in het leven en durf je al eens een sprong in het onbekende te maken. Je bent zeker een harde werker en hebt graag de touwtjes in handen. Bovendien zal jij nooit de makkelijkste weg kiezen, want jij houdt van een goede uitdaging.

4. Veronique Van den Bossche

Fan van Veronique? Dan ben jij iemand die ambitieus en vastberaden is. Je hebt enorm veel doorzettingsvermogen: 'opgeven' staat dan ook niet in jouw woordenboek en je vecht voor alles wat je wil. En meestal mét succes! Bovendien weet jij perfect wat en hoe je het wil en maak je van elke situatie het beste.

5. Emma Verdonck

Is Emma je favoriete personage? Dan sta jij sterk in je schoenen: je trekt je niks aan van wat anderen over jou denken. En je biedt graag een luisterend oor aan en bent altijd goedlachs. Bovendien heb jij enorm veel energie en ben je altijd te vinden voor een feestje. Sterker nog, zonder jou is er geen feestje!

6. Zjef De Mulder

Zie jij Zjef het liefst op de tv? Dan ben jij iemand die openstaat voor alles, maar het liefst in jouw vertrouwde omgeving met je vrienden en familie. Je hebt veel gevoel voor humor, maar je begrijpt zelf niet altijd dat je grappig bent. Bovendien ben je wat aan de onzekere kant en kan je niet altijd goed om met stress. Toch sta jij op je eigen benen en kom je altijd op je pootjes terecht.

7. Hanne Van den Bossche

Vind jij Hanne het allerleukst? Dan ben jij iemand die er helemaal voor gaat als je je tanden ergens in hebt gezet. Je bruist van de ideeën en bent altijd enthousiast, maar soms ben je toch wel wat onzeker. Je hebt dan ook graag dat mensen je aanmoedigen en steunen in wat je doet. En niet te vergeten: je hebt een goed hart en gelooft dat mensen kunnen veranderen. Iedereen krijgt van jou dan ook een tweede kans.

8. Niko Schuurmans

Kijk jij toch liever naar Niko? Dan ben jij iemand die enorm hard werkt en niet graag stilzit. Je bent een échte avonturier en een moedig persoon. Ondanks het feit dat je temperamentvol bent, wil toch iedereen met jou bevriend zijn. En dat is te begrijpen, want je bent enorm sociaal en drinkt al eens graag een biertje met vrienden.

9. Mieke Van den Bossche

Is Mieke jouw lievelingspersonage? Dan ben jij iemand die met zijn of haar enthousiasme altijd leven in de brouwerij brengt. Je hebt een uitgesproken mening, maar je weet ook goed wanneer je die beter voor jezelf kan houden. Bovendien ben je spontaan én heb je een speels kantje. Je weet wel wanneer je serieus moet zijn.

10. Cédric Van de Caveye

Fan van Cédric? Dan ben jij iemand die het achterste van je tong niet snel zal laten zien. Je bent graag op jezelf, maar je bent even goed te vinden voor een leuke avond met vrienden. Plus: je bent nogal impulsief, waardoor je al het een en ander hebt meegemaakt in je leven. Je gaat dan ook door het vuur voor iemand die je graag ziet!

11. Viv Neyskens

Vind jij Viv leuk? Dan ben jij het zonnetje in huis. Je ziet altijd het goede in alles en iedereen. Je straalt positiviteit uit en je vrienden zijn dan ook maar al te graag bij jou in de buurt. Zelfs als je eens een mindere dag hebt, probeer je nog positief én vrolijk te zijn. Je denkt altijd aan anderen, maar je weet ook wanneer het tijd is om aan je eigen geluk te denken. En zo hoort het!

12. Mathias Moelaert

Ben jij fan van Mathias? Dan ben jij iemand die altijd positief blijft, ook als het eens tegenzit. Je zet je maar al te graag in voor allerlei initiatieven, zolang je maar bezig kan zijn. Bovendien vind je dat iedereen een tweede kans verdient en zal je altijd je verantwoordelijkheid opnemen. Je bent dan ook een echt geduldig en zorgzaam persoon!

13. Jan Van den Bossche

Is Jan jouw favoriete personage? Dan ben jij iemand die de voor- en nadelen goed afweegt voor je ergens aan begint. Je bent een sociaal en vlot persoon en steekt graag de handen uit de mouwen. Je hecht dan ook enorm veel belang aan je job. Toch komt je familie sowieso op de eerste plaats en doe je er alles aan zodat jouw familie bij elkaar blijft en geen ruziemaakt.

14. Evy Hermans

Fan van Evy? Dan ben jij een open-minded persoon: je hebt geen vooroordelen en experimenteert zelf al eens graag op liefdesvlak. Op professioneel vlak zal je niet snel een bevlieging begaan, want je denkt altijd grondig na voor je voor een nieuwe uitdaging aangaat. Maar eens je ervoor gaat, geef je jezelf voor de volle 100 procent.

15. Amélie De Wulf

Ben jij fan van Amélie? Dan ben jij een uitgelaten persoon en zeker niet op je mond gevallen. Je weet dan ook op alles iets te antwoorden. Je bent iemand die van dag tot dag leeft en te veel verantwoordelijkheid is niet aan jou besteed. Bovendien heb je geen complexen en weet je wat je troeven zijn. Je speelt die dan ook maar al te graag uit. En zo hoort het!

16. Simon Feyaerts

Is Simon je favoriete personage? Dan ben jij iemand die niet bang is om beslissingen te maken en altijd recht op je doel afgaat. Gedreven en vastberaden zijn twee woorden die jou helemaal beschrijven. Soms ga je redelijk ver om te bereiken wat je wil en vind je het niet erg om eens buiten de lijntjes te kleuren.

17. Anna Dierckx

Is jouw favoriete personage de bomma? Dan ben jij iemand die respect afdwingt en het hart op de tong heeft. Voor jou is familie het allerbelangrijkste en je bekommert je graag om het leven van anderen. Je bent dan ook iemand die altijd klaarstaat om te helpen waar je kan.

Lees meer

Dit al gelezen?