© iStockphoto

Ooit een tweedehands trouwjurk overwogen? Wij vonden nochtans 11 pareltjes!

21 april 2017

Met een verlovingsring rond je vinger en kriebels in je buik ben je er helemaal klaar voor om een grote stap in je leven te zetten. Uiteraard moet je er dan fabulous uitzien. Jammer genoeg kan dat wel prijzig worden. Maar heb je al eens rondgekeken op 2dehands.be? Want daar staan prachtige kleedjes aan schappelijke prijzen. 

Op tweedehands.be vind je niet alleen een bruidsjurk die nog maar één keer is gedragen, maar ook jurken die nog nooit zijn gedragen. Bruidjes die uiteindelijk een andere jurk kozen of stockverkoopwinkels die hun collecties op de website zetten. Genoeg stijlen om uit te kiezen aan lage prijzen. We gaan eens kijken!

1.

Dit ex-bruidje verkoopt haar Cosmobella-jurk voor 390 euro. De ivoorkleurige jurk kan je in de winkel kopen voor 1.320 euro. Klein verschilletje ...

Heb jij maat 38 of 40? Dan is deze jurk ideaal. Heb je geen maat 38 of 40? Geen probleem, want de jurk heeft een korsetsluiting, dus de maat is aanpasbaar.

2.

Deze romantische bruidsjurk voor bruidjes met maat 36, kost maar 200 euro. De huidige eigenaar kocht het bij trouwspeciaalzaak E&R.

De jurk sluit langs achter met gevlochten draad en is afgewerkt met diamantjes en tule. Onderaan is een lintje voorzien waarmee je de jurk omhoog kan dragen op de dansvloer.

3.

Het is niet omdat de site 2dehands.be heet, dat alles ook echt tweedehands is. Verschillende stockverkoopwinkels zetten hun bruidscollecties op de website.

De Bruidsmode Outlet in Neerpelt is er een voorbeeld van. De winkel postte deze jurk voor 450 euro en is goed voor een bruid met maat 36 of 38.

Volgens 2dehands.be vind je in hun winkel meer kleedjes aan voordelige prijzen.

4.

Maatje groter nodig? Geen probleem! Op de site vind je verschillende maten.

Deze jurk kost maar 250 euro. De huidige eigenaar heeft verschillende kleedjes vanaf 100 euro.

Voor sluiers, sjaals en hoepels kan je daar ook bij terecht.

5.

Vind je een lang wit kleed maar saai? Say no more, je vindt ook bruidskleedjes in verschillende kleuren op de website. Zoals deze roze voor maar 120 euro.

Heb je maat 38? Contacteer de eigenaar maar!

6.

Is roze niet zo je ding? Wat dacht je dan van blauw? Deze bruidsjurk is niet voor gewone bruidjes, maar voor de unieke onder ons.

De jurk past voor dames met maat 36 of 38. Voor 800 euro kan de jurk met blauwe tulle, stola en onderrok van jou zijn.

7.

Veel bruidjes willen een sprookjeshuwelijk. En bij een sprookjeshuwelijk hoort uiteraard een prinsessenkleed zoals deze bruidsjurk.

De jurk is maar één keer gedragen - wat vrij logisch is - en kost maar 500 euro.

De huidige eigenaar beschrijft het als een maatje M. Eens gaan passen kan geen kwaad, niet?

8.

Helaas gaan huwelijken soms niet door of besluiten bruidjes om toch een andere bruidskleed te kopen. Aangekochte jurken blijven dan nieuw en ongedragen zoals deze jurk van 750 euro. In de winkel kost die nieuw 1.500 euro.

Heb je maat 36? Dan is dit misschien jouw jurk!

9.

Soms kunnen simpele trouwkleedjes eleganter zijn dan bombastische prinsessenkleedjes. Een kleedje dat kan doorgaan als galakleed, maar toch geschikt is om in te trouwen.

Deze jurk is daar een perfect voorbeeld van en kost maar 120 euro. Als dat niet goedkoop genoeg is, kan je zelfs een lagere bod doen.

De elegante jurk met parels en diamantjes diamantjes is nog maar één keer gedragen.

Maatje 46 iemand?

10.

Bruidskleedjes van ontwerpers kunnen duur zijn. Dit bruidje kocht vorige zomer een bruidskleed van Enzoani ter waarde van 1.480. Voorlopig plakt ze er nog geen prijs op en kan je zelf een bod plaatsen.

De jurk werd uiteindelijk niet gedragen dus is eigenlijk nieuw. Het is ivoorwit en heeft een prachtige kanten rug. Maatje 38? Doe een bod!

11.

Echte pareltjes vind je ook op de website. Een bijzondere trouwjurk van het Franse bruidsmerk Cymbeline is daar één van. Het ex-bruidje zet een volledige beschrijving van het model.

De eye-catcher van deze jurk is transparante halterlijfje dat is afgewerkt met kant.

Aankoopprijs van de jurk is 2.200 euro maar jij kan de jurk in maat 38 ook al bezitten voor 1.200 euro.

En, heb je jouw droomjurk gevonden?

Lees meer

Dit al gelezen?