© VTM

De 'bitches' uit Blind Getrouwd zoeken en vinden steun bij elkaar!

18 april 2017

Tine kon in Blind Getrouwd soms heel hard uit de hoek komen. Zeker tegenover de knuffelbeer Ben kwam ze vaak als heel koel over. Ze had het daar, ook in het programma, duidelijk moeilijk mee. Een vergelijkbare situatie met die van Inge vorig jaar. En blijkbaar zochten beiden mekaar ook op. Inge zou zo een luisterend oor geweest zijn voor Tine.

De reacties op Tine waren niet echt mals. Ze werd ervan verweten een 'koele bitch' te zijn en zou knuffelbeer Ben niet verdienen. Vooral de uitspraken dat "haar vorige vriend ook geen knappe was" en dat ze absoluut nooit seks zou willen met Ben, schoten bij vele kijkers in het verkeerde keelgat. Tine, die het zelf ook duidelijk moeilijk had met haar harde worden, zocht daarom ook iemand om haar hart bij te luchten. En die schouder om op te huilen vond ze bij een oude bekende die zich volledig kon inbeelden hoe Tine zich voelde: ex-Blind Getrouwd-deelneemster Inge.

Vijf maanden hebben Inge en Jonas het vorig jaar uitgehouden. Hoewel ze op het eerste gezicht een goede match leken te zijn, hielden ze het dus toch voor bekeken. Inge werd, net als Tine, door het publiek als koel en afstandelijk gezien. "Inge had het er heel erg moeilijk mee", vertelt Jonas aan Dag Allemaal. "En Tine ook. Dat weet ik omdat Inge me dat heeft verteld." Tine zag in Inge dan ook een lotgenote die haar perfect kon bijstaan en zocht daarom ook contact. "Tine heeft zo haar hart gelucht bij Inge", zei haar ex-echtgenoot, die het in een Facebook-post ook opneemt voor de ondertussen gescheiden Tine.

Lees meer

Dit al gelezen?