© iStock

Er is een nieuw gerucht over de volgende iPhone en wij hopen alvast dat het waar is

14 april 2017

Het gonst van geruchten over de iPhone 8 (als dat de naam al wordt). De iPhone bestaat tien jaar en dus zijn de verwachtingen voor het volgende model heel hoog. Een werknemer van het bedrijf dat iPhones maakt heeft nu informatie gelekt. En volgens hem zijn alle geruchten die we eerder hoorden, en die waarschijnlijk niet klopten, toch waar. 

Hij beweert onder andere dat het prototype met een OLED-scherm werkt. En da's niet alles: Er zullen een onzichtbare selfiecamera en een vingerafdrukscanner in dat scherm ingebouwd zijn. Er zal ook een rand van 4 mm rond het scherm zijn en de voor- en achterkant zijn van glas. Verder zal je volgens het lek het toestel draadloos kunnen laden.

Eerder waren er ook geruchten dat er een vingerafdrukscanner in de achterkant zou zitten. Dus hoe past dat dan in het plaatje? Er zouden gewoon meerdere types getest worden: een revolutionaire coole versie, en een geloofwaardige versie. Het lek klinkt zelfs bijna als een wenslijstje. Dus zolang Apple het nieuwe model nog niet officieel heeft voorgesteld kan je best elk 'lek' en gerucht met een grote korrel zout nemen (en stiekem hopen we toch dat het huidige gerucht waar is).

Meer over Apple

Dit al gelezen?