© Facebook Blanche

Maak kennis met de broer van Blanche, die op Eurovisie in haar achtergrondkoor zal zingen

12 april 2017

Binnen minder dan een maand zingt Blanche voor België op het Eurovisiesongfestival, maar er was lang niets bekend over haar act ... tot nu. De zangeres zal bijgestaan worden door een achtergrondkoor en daarin zal vooral haar broer opvallen. Oliver Lord zingt zelf ook en ziet er bovendien niet slecht uit.

De meeste volgers zijn het erover eens dat Blanche met City Lights een sterk nummer heeft, maar de act overtuigde tijdens de eerste live-optredens in Tel Aviv en Londen veel minder. België viel wat weg bij de bookmakers en dus is er iets ondernomen.

De website songfestival.be kwam te weten dat er enkele achtergrondzangers en -zangeressen de amper 17-jarige Blanche zullen bijstaan. Daarbij zit met haar broer Oliver Lord misschien wel een geheim wapen.

Finale op 13 mei

De zanger behaalde in het verleden net als zijn zus de live-shows van The Voice in Wallonië en werkt sindsdien aan zijn carrière als zanger. Hij bracht in de zomer van 2014 zijn eerste album uit en toerde sindsdien door meerdere landen.

Dat zet hij nu even on hold om mee te gaan met zijn zus naar Kiev. Daar zingen ze op 9 mei samen in de eerste halve finale. Een eventuele finale is op 13 mei.

Beluister Demain uit het album van Oliver Lord

Lees meer

Dit al gelezen?