© Facebook

Blind Getrouwd in het echt: collega's halen 10.000 likes en moeten gaan samenwonen

12 april 2017

De hype rond Blind Getrouwd is nooit groter geweest: het programma haalde veel kijkcijfers en de inschrijvingen voor volgend seizoen stromen binnen. Maar er zijn ook mensen die het anders aanpakken. Brecht en Delphine zijn twee collega's in een slagerij in Brugge die wel heel goed overeen komen. Daarom begonnen hun collega's met een Facebookpagina en beloofde het duo een maand te gaan samenwonen bij 10.000 likes ... en 5 dagen later is het al zover.

Iedereen kent ze wel: van die vrienden die zo goed overeen komen dat je denkt dat die ooit wel samen zullen komen. De collega's van Brecht en Delphine bij Slagerij Maertens in Brugge hebben zoveel geduld niet en dus bedachten ze een plannetje.

Ze gingen met het duo een weddenschap aan: als hun Facebookpagina 10.000 likes haalde, zouden de twee een maand gaan samenwonen. De actie werd een gigantisch succes en deze middag werd het doel behaald, na amper vijf dagen.

Praktisch zijn de twee er nog niet helemaal uit, maar ze houden zich wel aan hun belofte. "We moeten gaan nadenken hoe we die maand gaan samenwonen. We wonen nog allebei thuis, dus we kunnen eens afwisselen", zeggen ze in Het Laatste Nieuws.

© Facebook

Lees meer

Dit al gelezen?