© Getty Images

Tinder verbruikt veel van je mobiel internet, maar er zijn alternatieven

9 april 2017

Iedereen kijkt wel eens op Tinder en eens je bezig bent, is het best verslavend. Maar dat kan er wel voor zorgen dat je snel al je mobiel internet in je abonnement opgebruikt. De blog Wandera onderzocht het verbruik van verschillende datingapps en kwam tot de conclusie dat er betere alternatieven zijn dat het populaire Tinder.

Tinder is al enige tijd met voorsprong de populairste datingapplicatie en zelfs al ben je niet echt op zoek, swipen is altijd leuk. Maar als je achteraf kijkt, zal je merken dat de app ook veel internet verbruikt. Wie dus op mobiel internet bezig is, kan serieus schrikken van zijn factuur.

De blog Wandera heeft daarom onderzocht of er betere alternatieven bestaan en dat blijkt het geval te zijn. De slechtste leerling is Tinder wel niet, want die 'eer' is weggelegd voor Bumble. Die applicatie is speciaal omdat het enkel de vrouwen zijn die kunnen beginnen babbelen, maar ze verbruikt dus ook heel veel internet.

Op de tweede plaats staat Tinder, net voor Grindr, dat vooral bij homo's populair is. Heel wat minder internet verbruiken Happn en Match.com. Die laatste is in de Verenigde Staten heel populair, maar zou ook wel eens bij ons kunnen doorbreken.

Lees meer

Dit al gelezen?