© iStock

Wie een nieuwe iPhone wil kopen, wacht best een paar dagen want het gamma breidt uit

21 maart 2017

Wie vanmiddag iets wilde bestellen in de Apple Store had pech. De website was offline. Rond half 2 was de website weer zichtbaar en had Apple enkele producten toegevoegd aan het assortiment: twee speciale edities van de iPhone 7 (Plus) in het kader van de (RED)-lijn voor het goede doel, een nieuwe iPad en enkele nieuwe bandjes voor de Apple Watch. Vanaf vrijdag kan je ze kopen.

Rode iPhone

Wie een nieuwe iPhone wil kopen, wacht best nog enkele dagen want vanaf vrijdag kan je enkele nieuwe producten kopen. Twee producten worden verkocht voor een goed doel: iPhone 7 (RED) en iPhone 7 Plus (RED). Die producten zijn ten voordele van aidspatiƫnten in het kader van het goede doel (RED). In het verleden breidde Apple zijn assortiment al uit met (RED)-producten.

Wat is (RED)?

(RED) is een vzw die aids de wereld uit wil helpen. Om dit te doen werkt de organisatie samen met bedrijven. Apple is een van die partners. Samen met (RED) maakt een bedrijf rode producten, die voor het goede doel verkocht worden. Ook worden er jaarlijks (RED)-apps aangeboden in de App Store.

Andere producten

Verder is er ook een nieuwe iPad. Tegen alle verwachtingen in heet die niet iPad Air 3, maar gewoonweg iPad zonder meer. De nieuwe iPad heeft een 9.3 inch scherm dat helderder en scherper is dan dat van zijn voorganger. Ook krijgt het nieuwe toestel een betere batterij. Het toestel kost 409 euro. Ook komt Apple met nieuwe bandjes voor de Apple Watch, hun smartwatch.

Lees meer

Dit al gelezen?