© Town House at The Kensington

Nog een reden om naar Londen te gaan: je kan er thee drinken zoals bij Belle en het Beest

7 februari 2017

Citytripje naar Londen gepland? Dan hebben we een top-tip voor je (maar vertel het niet verder): je kan daar als een echte Disneyprinses thee gaan drinken. Yup, een tea-time à la Belle en het Beest, en je mag volledig in prinsessenmodus gaan, want het eten is ook echt royaal.

Tale As Old As Time is dan wel de titel van dit evenement, maar eigenlijk is het thema Be Our Guest: je kan in Londen binnenkort op de thee bij Belle en het Beest. Veel royaler dan dat komt het niet, als je 't ons vraagt, dus mocht je nog een reden nodig hebben om op citytrip te vertrekken: zoek niet verder.

Waar bestaat zo'n thee bij Belle en het Beest uit? Allerlei Beauty and the Beast-gerelateerde hapjes natuurlijk. Vanille-en-rozenwater-geleishotjes bijvoorbeeld, met een rozenblaadje erin. Thee uit Mrs. Potts (de theepot, dat had je nooit geraden) kan natuurlijk ook niet ontbreken. Maar ook een paar obscure referenties, zoals gekruide sneeuwballen, die aan het sneeuwballengevecht tussen het Beest en Belle doen denken, zijn te krijgen.

Je kan zo'n tea-time meemaken vanaf 13 februari tot eind juni, dus haast je, want volgens ons raakte er nooit een brunch zo snel uitverkocht. Voor 35 pond heb je een stoel aan de tafel van het Beest, de gouden jurk moet je wel zelf meebrengen. Alsof dat een opoffering is. 't Is te doen in Town House at the Kensington, een fancy herenhuis en restaurant in Londen, dat er opvallend modern uitziet, maar wel z'n best doet om een paar maanden lang een echt kasteel te zijn. Score!

Hoe fancy? Zo fancy.

Lees meer

Dit al gelezen?