© Deliveroo

Het meest bestelde gerecht bij Deliveroo in België komt uit Antwerpen

5 februari 2017

Eten bestellen wordt steeds populairder en zeker sinds Deliveroo in België actief is, kan je bijna alles bestellen, maar wat is nu het populairste gerecht? De Britse website Business Insiders vroeg wat het vaakst besteld wordt in twaalf verschillende landen en in België blijkt dat het dim sum assortiment van het Aziatische restaurant Lucy Chang in Antwerpen te zijn.

De tijd dat je enkel pizza thuis kon laten leveren is al lang voorbij. Met Deliveroo kan je bijna alles bestellen, van Aziatisch, over hamburgers tot zelfs oesters. Daarom vroeg Business Insider zich af wat waar het vaakst wordt besteld en de resultaten zijn verrassend verschillend.

In België blijkt het dim sum assortiment van Lucy Chang in Antwerpen het meest populaire gerecht te zijn. Ook in veel andere landen blijkt Aziatisch eten populair te zijn. Zo wordt in Rome het vaakst sushi besteld en in Parijs het Vietnamese gerecht bobun van het restaurant Le Petit Cambodge.

Wie naar Amsterdam op reis gaat, kan in het BBQ-restaurant Braai ribben bestellen. Ook in Berlijn is barbecue populair, want daar wordt bulgogi uit Mmaah het vaakst besteld. In Londen kiezen ze dan weer vaakst voor de hamburger van Tommi's Burger Kitchen.

Lees meer

Dit al gelezen?