© iStock

Ben jij een echte problem solver? Stel je dan nu kandidaat voor onze vacature van officemanager

14 januari 2017

Newsmonkey is momenteel op zoek naar een nieuwe officemanager. Ben jij iemand die geen enkel probleem uit de weg gaat, graag samenwerkt met een jong team enthousiastelingen en ook wel een goede kennis heeft van boekhouding? Dan ben jij de geknipte kandidaat voor deze job! Lees dus snel verder.

Als officemanager is één van je belangrijkste taken het management ondersteunen. Je zal dus geregeld met onze managers samenzitten om financiële zaken te bekijken, maar ook om na te denken over hoe we onze coole werkplek in Gent kunnen optimaliseren.

Heb jij de nodige skills en ervaring?

We zijn op zoek naar iemand die al enkele jaren ervaring heeft als officemanager en een flinke basiskennis heeft van boekhouding. Uiteraard ben je vertrouwd met Word, PowerPoint en Excel en spreek je vlot Nederlands en Engels. Als je ook je plan kan trekken in het Frans heb je een extra streepje voor. Daarbij heb je ongelofelijke organisatieskills en kan je goed overweg met verschillende karaktertypes.

Je kan zelfstandig werken, gaat steeds op zoek naar een oplossing voor eender welk probleem en als teamplayer denk je graag na over hoe je de werkomgeving zo aangenaam mogelijk kan maken voor je collega's (en jezelf natuurlijk). Je staat ook steeds klaar voor je medewerkers als ze juridische of praktische vragen hebben. Bovendien schrikt administratie je niet af en ben je graag correct in alles wat je doet, gaande van facturen screenen tot leveranciers betalen. Je bent dan ook zeer punctueel en precies. Daarom ga je ook steeds discreet om met vertrouwelijke informatie en maak je graag duidelijke afspraken met je collega's.

Dit houdt de job concreet in

Onze officemanager staat in voor de administratie en boekhouding van newsmonkey. Je houdt de agenda's van het management goed bij, net zoals de inkomende correspondentie, contracten, documentatie en het archief. Verder verzorg je de interne communicatie en bereid je financiële dashboards voor. Je voert betalingen uit, volgt die goed op en je staat in voor zaken zoals huisvesting, car management, personeelszaken, aankopen, ... Ook het beheer daarvan neem je graag voor jouw rekening.

Ten slotte bewaak je ook de efficiëntie en sta je in voor de verbetering ervan door steeds verschillende systemen te beheren en te implementeren.

Wat krijg je ervoor in ruil?

Bij newsmonkey kom je terecht in een jonge, toffe ploeg die zit in het MeetDistrict van de Ghelamco Arena in Gent. Jawel, lunchen met zicht op het voetbalveld van KAA Gent krijg je er gratis en voor niets bij! Verder bieden we je een vast contract voor een voltijdse job en ook een firmawagen hoort daar bij. Bovendien bestaat de mogelijkheid om af en toe van thuis uit te werken, maar ons kantoor in het MeetDisctrict én je collega's zal je niet snel beu worden.

Denk jij dat deze job je op het lijf geschreven is? En ben je onmiddellijk beschikbaar? Aarzel dan niet en stuur nu je cv en motivatiebrief naar vacature@newsmonkey.be. Succes!

Dit al gelezen?

Jouw reactie?