© Istockphoto

5 beschamende dingen die je buren je misschien al hebben zien doen (en het is geen seks)

2 juli 2018

Heb je soms al eens stiekem door een raam van de buren gekeken? Zij doen dat misschien ook bij jou, en ze kunnen meer zien dan je denkt. Althans volgens een Britse studie in The Huffington Post. We nemen het met een korreltje zout, aangezien het een studie van een meubelbedrijf is en alle deelnemers vermoedelijk in dichtbevolkte steden wonen, maar een gewaarschuwd mens is er twee waard.

Seks! Dat is het eerste wat je gaat denken bij de vraag welke de meest beschamende dingen zijn die je buren soms kunnen zien of horen. Maar dat staat niet in het lijstje, ook al mag je er zeker van zijn dat heel wat mensen al eens getuige zijn geweest van het seksleven van hun buren. Deze vijf dingen komen blijkbaar ook vaak voor.

1. Omkleden/uitkleden

© Hillary Sorenson
Je komt thuis na een lange werkdag en trekt meteen iets anders aan. Let er dan maar op dat je niet voor het raam gaat staan, want dit komt volgens de studie heel vaak voor. In steden zou liefst 68 procent van de deelnemers z'n buren al eens naakt hebben gezien. Ons lijkt dat wel heel veel, maar vanavond gaan we toch de gordijnen dicht doen.

2. Ruzie maken

© Giphy
Dit is geen verrassing, want we hebben allemaal wel eens geroep en getier van achter de muur horen opdoemen. En toch hebben blijkbaar meer mensen hun buren ooit naakt gezien, want slechts de helft van de deelnemers was ooit getuige van een ruzie bij de buren.

3. Huilen

© Giphy
Ook dit is misschien geen verrassing. Wanneer je je emoties de vrije loop laat, dan vergeet je soms dat de buren meeluisteren. Zo'n 17 procent heeft dit al meegemaakt.

4. Een douche/bad nemen

© Oystermag.com
Hoe dit mogelijk is weten we niet, maar blijkbaar bestaan er badkamers waar de buren kunnen binnengluren. Zo'n 12 procent heeft de buurman -of vrouw al eens ingezeept gezien.

5. Op het toilet

© WiffleGif
Nu wordt het al te gek, want 6 procent heeft z'n buren al eens op de pot zien zitten. Als dit ook bij jou thuis mogelijk is, raden we je toch aan te verhuizen.

Naar dit huis bijvoorbeeld...

© Pinterest

Lees meer

Dit al gelezen?