Betty afgestudeerd! Heel wat mannen  voelen al een ziekenhuisopname opkomen ... 

© Youtube

Wulpse Betty van 'Big Brother' afgestudeerd als ... VERPLEEGSTER! Als dat maar goed komt!

30 september 2016
!
Dit artikel werd gemaakt door een van onze bezoekers. Wil je reageren of zelf een artikel schrijven in onze Zoo, be our guest! Lees hier het hoe/wat/waar.

Betty Owczarek; je kent ze van haar legendarische passage in het eerste seizoen van 'Big Brother', of van haar gekke popliedjes die ze ooit uitbracht. Of misschien wel aan haar naaktfoto's in Playboy? Wel, al die show heeft deze sympathieke dame achterwege gelaten. Ze liet eerder al vallen dat ze graag in de zorgsector wil werken. Well, that time has come! Betty is namelijk afgestudeerd als verpleegster. 

Betty studeerde aan hogeschool VIVES - Campus Brugge. Via twee leuke berichtjes op Facebook kondigde ze zelf trots aan dat ze na drie 'zeer intense' studiejaren haar bachelordiploma Verpleegkunde te pakken heeft.
© Facebook
Ze ziet er zelf wel de humor van in ...
© Facebook

Betty maakt er dan wel een grapje over, het is vanaf nu bittere ernst. Met haar diploma kan deze rondborstige BV, eigenlijk de Lesley-Ann Poppe van een vorige generatie, haar verpleegster uniformpje aantrekken om te gaan werken in een ziekenhuis, bejaardentehuis of ander verzorgingscentrum. Laat die vacatures maar komen! Waarschijnlijk zijn er nu heel wat mannen die een verblijf in een ziekenhuisbedje of een verhuis naar den home plots veel minder erg zullen vinden ...

De zangeres van Come To Me en Gek op jou zou het liefste met bejaarden werken, dat zei ze in 2013 aan het Nieuwsblad: 'Ik studeer op dit moment voor bejaardenverpleegster in Brugge en hoop volgend jaar mijn diploma in handen te hebben. Eindelijk doe ik eens iets nuttigs. Het maakt me gelukkig om mensen een glimlach op het gezicht te toveren.' Uiteindelijk ging ze voor een volwaardig bachelordiploma en studeerde dit jaar, binnen de voorziene tijd, af.

Biba Binoche, euhm Betty, zette door ondanks alle kritiek. Sommige medestudenten vonden haar aanwezigheid in de lessen maar niets en ook op sociale media kreeg ze er soms van langs! Zoals van verpleegster Jozefien. De directie van de school liet in 2013 weten dat het voormalige naaktmodel dezelfde behandeling als haar medestudenten zou krijgen. Gelukkig maar, Betty zou het beslist niet anders gewild hebben!
  Komt er met deze nieuwe carrièrewending plots een einde aan Betty's wulpse leven als showbeest? Ze zegt zelf dat ze zich nu pas nuttig voelt. Maar deze onderstaande bekende wapenfeiten van Betty in de Vlaamse showbizz bewijzen dat Betty haar nut al meer dan eens bewezen heeft! ...

  Al die legendarische tv-momenten die ze ons bezorgde tijdens Big Brother

  Die tijd dat ze in de hitparades stond met liedjes zoals Come To Me, Boys, Boys, Boys ... maar vooral met deze Gek op jou!

  Toen ze dronken interviews gaf!

  Je weet toch nog dat Betty ooit presentatrice was op een erotische zender?!

  © Youtube

  En die tijd dat ze vriend en vijand wist te verrassen door succes te hebben als Biba Binoche!

  Een één van haar laatste singles tot nu toe: de stomende coversong Tarzan Toy ... genoemd naar haar dildo-verleden tijdens Big Brother ...

  En toch ...

  Toch wensen wij Betty héél veel succes bij het uitbouwen van haar carrière als verpleegster. Maar af en toe een liedje zingen of iets grappigs vertellen, moet kunnen. He?! Dat moet!

  En, euhm, nurse Betty Boop comes alive!

  © Amazon

  Dit al gelezen?