© istock

Newsmonkey zoekt journalisten voor de nieuwsploeg

15 november 2016

Ben jij op breaking news-dagen niet weg te slaan van sociale media? Is jouw smartphone vergroeid aan je hand? En heb jij zin om je vollenbak te smijten binnen een ambitieuze jonge nieuwsploeg? Dan heeft newsmonkey een job voor jou. Wij zijn namelijk op zoek naar gedreven freelancejournalisten voor actua. En voor alle duidelijkheid: dus niet voor virals (=lijstjes), die teams zijn volledig gescheiden.

Van de laatste discussie over privacy, tot de nieuwe Amerikaanse president en de nieuwste rel binnen de federale regering: jij bent er allemaal van op de hoogte. Maar ook de scheiding van Brad en Angelina en de nieuwste Snapchat-update interesseren je. Jij hebt alles als eerste gezien op sociale media en snapt meteen de juiste context en impact. Voel jij je aangesproken? Dan hebben wij misschien wel plaats voor jou.

Wij zoeken journalistiek talent dat leeft op het ritme van onze doelgroep: 18- tot 34-jarigen. Jij schrikt niet terug voor het heftige tempo van online journalistiek, maar produceert wel goed leesbare, toegankelijke stukken. Jij bent zorgvuldig en perfectionistisch, elk stuk van jouw hand is afgewerkt en voorzien van de nodige juiste beelden, tweets en video's.

Wat bieden we? Een freelancejob op een interessante werkplek. Bij ons leer je de skills die elke journalist met een loopbaan van nog een paar decennia nodig zal hebben. En je komt terecht in een fantastisch team van gedreven en ambitieuze mensen. En nogmaals: deze keer zoeken we énkel mensen die gebeten zijn door de actualiteit, ons viral team zit momenteel goed vol.

Geïnteresseerd? Mail je cv en motivatiebrief naar vacature@newsmonkey.be en wie weet werk jij binnenkort bij ons!

Dit al gelezen?

Jouw reactie?