Toen Klaasje (K3) nog Alieke heette en dwarsfluit speelde

13 januari 2016
!
Dit artikel werd gemaakt door een van onze bezoekers. Wil je reageren of zelf een artikel schrijven in onze Zoo, be our guest! Lees hier het hoe/wat/waar.

Klaasje Meijer, de nieuwe blonde van K3, is sinds november 2015 in een klap beroemd. Maar niet veel mensen weten dat Klaasje vroeger een heel ander leven had. Wist je bijvoorbeeld dat zij tot haar deelname aan K3 zoekt K3 bekend stond als Alieke? Zie hier drie video's van het leven van een van onze favoriete K3'tjes, voordat zij een K3'tje was.

1. Dat Klaasje (of toen nog Alieke) talent had was al op heel jonge leeftijd duidelijk. Samen met haar moeder en haar drie zussen maakte ze regelmatig muziek als Het Meijer Quintet. Aangezien zij dochters waren van de dominee was het natuurlijk niet gek dat ze met kerst de optraden met kerstmuziek in de kerk.

2. Maar zoals je ziet was zingen niet het enige dat Klaasje deed in haar pre-K3 leven. Ze was een fanatiek dwarsfluitster en kreeg zelfs les aan het Amsterdamse conservatorium, na een jarenlange voorbereiding in een klas voor jong talent.

3. Zoals je ziet was Klaasje, tot vorig jaar, zelf ook nog muziekjuf en gaf ze les aan kinderen op een Amsterdamse basisschool.

Hoewel ze het leven dat haar zo bekend was voorgoed achter zich heeft gelaten is het toch voor iets waar ze al haar leven lang mee bezig was. Muziek. En misschien is Alieke op de dwarsfluit dan verleden tijd, Klaasje van K3 willen we nog lang niet kwijt!

Dit al gelezen?